Добредојдовте на страната на KG Systems

Нашиот тим е подготвен да ви помогне околу проектот кој ќе го изберете

KG Systems има пстигнато огромнен успех во т.н сталажните системи, дали се работи за комплетно автоматски, полуавтоматски или мануелни. Сите системи, комплексни или мали, заслужуваат личен пристап и адекватен совет. Нашиот тим го има сето потребно знаење кое овозможува дизајн, изработка и инсталација.

Сталажни системи
Автоматизација
Системи за култивација
Останато