KG SYSTEMS

KG Systems is reeds 20 jaar actief met een ervaring van bijna 50 jaar op het gebied van kweektafels, kweektafelsystemen en interne transportsystemen. De organisatie is ontstaan uit het bedrijf genaamd Kees Greeve Tuinbouwprojecten B.V.  Kees Greeve Tuinbouwprojecten B.V. is al bijna 50 jaar een begrip in het realiseren van complete tuinbouwprojecten. Uit deze organisatie zijn twee organisaties ontstaan: KG Systems en KG Greenhouses. 
KG Systems werkt geheel zelfstandig en - indien nodig - verbinden KG Systems en KG Greenhouses hun krachten. Hierdoor kunnen zij alle projecten van A tot Z aanbieden. Deze samenwerking tussen beide bedrijven zorgt ervoor dat kennis en ervaring optimaal worden benut. KG Systems heeft bewezen sterk te zijn in kweektafels, kweek-tafelsystemen en interne transportsystemen.
Mark

Thomas

Bonice

Annemiek

Dave

Rob

Marco

Jelle

Sjaak

Marco

Lisa

Stefan

Rowan

Robert E

Robert H

Natasja

Mon

Michael

Martijn

Marcel

Jeffrey

Arend

Bernardo

Eelco

Onze tijdlijn

1980 Ferry en Bernardo Greeve begonnen met het experimenteren van handmatige tafels bij het bedrijf van hun vader: Kees Greeve B.V. Ferry startte met het ontwerp en Bernardo deed zijn idee versterken met een duidelijke visie. 
2000 Ferry en Bernardo Greeve startte met het verkopen van systemen onder de hoede van Kees Greeve B.V.
2001 In 2001 is KG Systems officieel opgericht door Ferry en Bernardo Greeve. In dit jaar werden ook de eerste automatische projecten een feit!
2002 De eerste wereldprimeur: de eerste multi-teeltlaag voor tulpen is gestart!
2006 Het eerste Vertical-Farm project werd een feit!
2011 KG Systems hecht een grote waarde aan innovatie. Hierdoor is er een nieuw hoofdkantoor gebouwd op dezelfde locatie. In 2011 is het nieuwe hoofdkantoor ook in gebruik genomen!
2015 KG Systems breidt officieel uit naar China, Japan en Korea. 
Een moment geduld aub..