Growing Racks

Een greep uit ons assortiment

 
 
 
Growing Racks

Verticale teeltrekken

Het verticale teeltrek is een meerlaags systeem dat zowel eenvoudig toepasbaar is in bestaande als nieuwe ruimtes. De stellingen zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal en kunnen zowel vast als verrijdbaar geleverd worden.

Het grootste voordeel van de teeltrekken van KG Systems is dat ze niet in standaard secties worden geproduceerd. Dit geeft KG Systems de mogelijkheid om de breedte en lengte tot op de millimeter nauwkeurig aan te passen. Ook kunnen de bodems de volledige lengte van de stelling zijn zonder onderbrekingen, waardoor er meer teeltoppervlakte ontstaat.

De vaste teeltrekken worden met ankers aan een betonnen vloer of het plafond gemonteerd. De verrijdbare stellingen zijn voorzien van een verzinkte rails waarover de stellingen worden verplaatst.

De verrijdbare stellingen kunnen ook geleverd worden met een mechanische ondersteuning. Deze wordt gebruikt voor lange stellingen zodat deze makkelijk verplaatst kunnen worden.

Daarnaast worden de verrijdbare stellingen geleverd met anti-kantelrails die voorkomen dat de stellingen omkantelen.

De kweekrekken kunnen ook worden voorzien van looproosters die robuust en draagbaar zijn. Hierdoor hebben telers snel, efficiënt en vooral veilig toegang tot de gewassen.
 
 
 
Een moment geduld aub..