Fixed tables Easy-Fix
Diensten en producten

Vaste tafels Easy-fix

Gebruiksvriendelijke zelfmontage vaste kweektafels voor verschillende gewassen.  Een adviesgesprek aanvragen
Fixed tables Easy-Fix

Een greep uit ons assortiment

Vaste kweektafels Easy-Fix KG Systems

De tafelteeltsystemen kunnen in elk type kas of kwekerij worden toegepast. Dit type teeltsystemen is een uitstekende optie om de teelt van het gewas zo efficiënt, flexibel en arbeidsvriendelijk mogelijk te maken. Met meer dan 25 jaar ervaring en bijna 50 jaar kennis op het gebied van diverse kweektafelsystemen, waaronder vaste kweektafels, helpen wij telers hun kwekerij te automatiseren voor een betere bedrijfsvoering.

Wanneer telers de ruimte voor plantenteelt optimaliseren, creëren ze ideale teeltomstandigheden. KG Systems presenteert het Easy-Fix Systeem concept voor Vaste kweektafels voor Kassen.

Voor diverse teelten is een vast tafelsysteem een ideale oplossing. Vaste tafels worden vaak gebruikt als displays om planten en bloemen te presenteren. Deze vaste kweektafels met Easy-Fix Systeem worden vooral toegepast in winkelruimten, waar gemakkelijke toegankelijkheid voor de klant belangrijk is. Daarnaast zorgen de vaste tafels voor eenheid in de ruimte. Daarnaast kunnen de vaste teelttafels worden gebruikt in productieruimten waar frequente toegang tot alle gewassen noodzakelijk is. Een vaste tafel kan worden gebruikt om op een efficiënte manier grote hoeveelheden in korte tijd te oogsten. Ze zorgen voor een optimaal gebruik van de ruimte en een comfortabele werkhoogte wat zorgt voor een prettige werkomstandigheden.

Waarom kiezen voor vaste tafels met Easy-fix van KG Systems?

De Easy-Fix vaste tafels zijn leverbaar in meerdere afmetingen, wat een uitkomst biedt voor zowel kleine als grote tuinbouwbedrijven. Met het Easy-Fix concept presenteert KG Systems een complete innovatieve lijn van zelf te monteren tafelsystemen. Deze systemen geven een langere levensduur door de goede kwaliteit. Deze geautomatiseerde assemblagelijn wordt volledig in onze eigen fabriek ontwikkeld. Hierdoor is KG Systems in staat om de Easy-Fix lijn snel en efficiënt te produceren. Het zelfmontagesysteem bespaart veel transportvolume, waardoor het ook voor telers buiten Europa een aantrekkelijk systeem is.

Enkele voordelen van Easy – Fix System zijn:

  •  Uiterst concurrerende prijzen
  •  Easy-Fix maakt zelfmontage zeer eenvoudig
  •  Groot voordeel qua transportkosten bij export
  •  100% ondersteuningsservice
Een moment geduld aub..