Roller tables Easy-Fix
Diensten en producten

Roltafels Easy-fix

Gebruiksvriendelijke zelfmontage roltafels voor verschillende gewassen.

Roltafels zijn in de loop der jaren onmisbaar geworden voor kwekerijen. Met meer dan 25 jaar ervaring en bijna 50 jaar kennis op het gebied van diverse kweektafelsystemen en kweektafels helpen wij telers hun kwekerij te automatiseren voor een betere bedrijfsvoering. Een adviesgesprek aanvragen
Roller tables Easy-Fix

Een greep uit ons assortiment

Roller tables Easy-Fix

Roltafels

Roltafels kunnen in veel kassen en kwekerijen worden gebruikt voor diverse teelten, waaronder potplanten, stekken, snijbloemen, groenten en nog veel meer. Roltafels in de kassen zorgen voor een beter georganiseerde werkruimte en efficiëntere werksituatie. Roltafels hebben een positieve invloed op het klimaat in de kas door de luchtstroom in de kassen te verbeteren. Roltafels hebben een aantal voordelen, waaronder een verbeterde werkhoogte bij het verplaatsen van de verschillende teeltgroepen, dit bevordert de snelheid van het verplaatsen van het gewas tijdens het teeltproces. Daarnaast hebben roltafels lagere energiekosten, omdat de luchtstromen onder de roltafels door kunnen en de planten in een eerder stadium verwarmt kunnen worden dan wanneer ze op de grond staan. 

Roltafels Easy-Fix

Met het Easy-Fix concept presenteert KG-Systems een complete lijn rolcontainersystemen en roltafels voor zelfmontage. Het unieke concept resulteert in systemen met een langere levensduur en verder doorontwikkelde kwaliteit. Easy-fix producten worden geproduceerd in de fabriek van KG Systems. De fabriek beschikt over een volledig geautomatiseerde assemblagelijn die producten snel en efficiënt produceert. In combinatie met het geheel of gedeeltelijk zelfbouwen van systemen kan dit voor u als ondernemer veel investeringsruimte besparen.

Waarom kiezen voor roltafels van KG Systems?

KG Systems hecht veel waarde aan langdurige relaties met telers door onze persoonlijke aanpak kunnen wij iedere klant adviseren en een aanbod doen met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Wij geloven in het automatiseren van de kwekerijen om het teeltproces te verbeteren. Denk hierbij aan hoogwaardige systemen om het teeltproces voor de telers te vereenvoudigen en de werkomstandigheden voor de medewerkers te verbeteren.
Roller tables Easy-Fix
Een moment geduld aub..