Diensten en producten

Roltafels Easy-Fix

Gebruiksvriendelijke zelfmontage roltafels voor verschillende gewassen. Een adviesgesprek aanvragen

Een greep uit ons assortiment

Roltafels als kweektafels zijn in de loop der jaren onmisbaar geworden voor geautomatiseerde kwekerijen. Met meer dan 20 jaar ervaring en bijna 50 jaar kennis op het gebied van verschillende kweektafelsystemen en kweektafels, waaronder roltafels, helpen wij kwekers verder om hun kwekerij te automatiseren voor een verbeterde bedrijfsvoering.

Roltafels kweektafels 

Roltafels kunnen toegepast worden in vele kassen en kwekerijen voor diverse teelten, waaronder potplanten, stekken, snijbloemen, groenten en nog veel meer. Roltafels in de kassen zorgen voor een  beter georganiseerde werkruimte. Daarnaast leiden de roltafels naar een efficiëntere werkomstandigheid. Roltafels hebben een positieve impact op het klimaat in de kas door een betere luchtstroom in de kassen.

Roltafels kweektafels hebben een aantal voordelen, waaronder de efficiënte werking in het verplaatsen van de verschillende groepen teelt. Dit bevordert de snelheid in het verplaatsen van de teelt tijdens het teeltproces. Daarnaast hebben roltafels lagere energiekosten, doordat de luchtstromen onder de roltafels het mogelijk maken om de planten eerder te verwarmen dan wanneer de planten gekweekt worden op de grond.

Roltafels Easy-Fix

Met het Easy-Fix concept presenteert KG Systems een innovatieve lijn voor roltafels met zelfmontage. De roltafels hebben een lange levensduur met een doorontwikkelde kwaliteit. Deze lijn wordt geheel vanuit onze eigen fabriek ontwikkeld. Hierdoor kan KG Systems de roltafels Easy-Fix op een snelle en efficiënte manier produceren. Door het zelfbouwsysteem kan de ondernemer investeringsruimte besparen. 

Een roltafelsysteem is mogelijk voor verschillende teelten. De roltafels Easy-Fix kunnen in verschillende maten geleverd worden en zijn geschikt voor zowel kleine als grote tuinbouwbedrijven. De roltafels kunnen gebruikt worden voor een grote oogst in een korte tijd. Daarnaast zijn de roltafels op een gebruiksvriendelijke hoogte wat positief is voor de werksfeer.

Waarom een roltafelsysteem van KG Systems?

KG Systems hecht een grote waarde aan de langdurige relaties met de kwekers door hun behoeftes duidelijk in kaart te brengen. Door onze persoonlijke benadering kunnen wij iedere relatie een sterk advies geven met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij geloven in het automatiseren van de kwekerijen om een teeltproces te verbeteren. Hierbij horen kwalitatief goede systemen om de kwekers het teeltproces te vereenvoudigen en voor de werknemers de arbeidsomstandigheden te verbeteren. Wereldwijd hebben wij al voor honderden kwekers een roltafel Easy-Fix ontwerpen, geproduceerd en geleverd.
Een moment geduld aub..