Tuinbouw automatisering

U kunt bij KG Systems terecht voor verschillende oplossingen in tuinbouw automatisering. Met meer dan 20 jaar ervaring produceren wij tuinbouw automatiseringen voor de tuinbouwsector. Hierbij kunt u denken aan automatische roltafelsystemen of een volledige automatisering in een werkruimte. Met een innovatieve software en functionele ontwerpen zorgen wij ervoor dat u volledig geautomatiseerd kunt kweken. Door tuinbouw automatisering aan te kunnen bieden, ondersteunen wij kwekers wereldwijd met innovatieve oplossingen om hun productiecapaciteit te verhogen.

Over ons Werkruimte automatisering
Tuinbouw automatisering

Tuinbouw automatisering als innovatieve oplossing

Veel telers herkennen vast wel dat vroeger het telen plaatsvond on de grond. Dit was erg inefficiënt en niet slecht voor de arbeidsomstandigheden. Medewerkers kregen last van rugklachten of andere kwaaltjes. Hierdoor zijn automatische roltafels de ideale oplossing geworden in het flexibel en efficiënt inrichten van een kas. KG Systems is met meer dan 20 jaar ervaring dé partner op het gebied van tuinbouw automatisering als innovatieve oplossing. Wij zorgen ervoor dat u uw processen kunt automatiseren, waardoor processen makkelijker worden ingericht.

Een groot voordeel van het kweken op een tuinbouw automatisering, zoals een automatische roltafel, zorgt ervoor dat de productiviteit wordt verhoogd en dat de arbeidsomstandigheden sterk worden verbeterd.  Tevens is er ook minder handmatige arbeid nodig, waardoor u uw werknemers kunt neerzetten op andere plekken waar zij belangrijk zijn. Hierdoor creëert u een optimale arbeidsproces.

Eenvoudig teelt verplaatsen met tuinbouw automatisering

Het is erg prettig dat u met tuinbouw automatisering snel uw teelt en gewassen kunt verplaatsen. Elke gewas heeft zijn eigen klimaat nodig en met de handige geautomatiseerde roltafels kunt u uw teelt eenvoudig naar de juiste klimaatzone verplaatsen. Tevens is het mogelijk om de bewatering per kweektafel te bepalen, maar ook op te vangen. Hierdoor verspilt u minder water en kunt u water hergebruiken.

Tuinbouw automatisering voor een werkruimte

Naast een oplossing in tuinbouw automatisering voor een kas is een automatisering in de werkruimte ook mogelijk. Een goed doordacht afleversysteem is het uitgangspunt voor een optimaal lopend werkproces. KG Systems heeft al een tal van kwekers mogen voorzien van een tuinbouw automatisering voor een werkruimte. Hierin ontwikkelen wij complete afleversystemen waarbij maximaal voordeel en efficiëntie bovenaan staan. Met onze jarenlange ervaring bieden wij verschillende oplossingen met onder andere rollerbanden, transportbanden en camera- en cupsystemen. Daarnaast kunnen wij ook onze systemen aansluiten op bestaande systemen, waardoor wij voor iedere kweker een oplossing op maat kunnen bieden.

Richt uw processen efficiënt in

KG Systems is al ruim 20 jaar actief in de tuinbouwsector op het gebied van tuinbouw automatisering, kweektafel systemen en interne transportsystemen. Wij werken wereldwijd en geheel zelfstandig, waardoor wij iedere facetten in eigen huis kunnen houden. Van ontwerp tot aan de installatie. U heeft er een echte sparringpartner bij die graag met u meedenkt. Iedere kas is anders en elke doelstelling is anders, waardoor wij naar uw wensen luisteren en op basis hiervan een op maat gemaakte plan voor u uitwerken. Wilt u graag meer weten over een tuinbouw automatisering? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs via het telefoonnummer 010 52 12 644 of vul onderstaande formulier in.
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op.
Een moment geduld aub..