Kweektafels kas bij KG Systems

Bent u op zoek naar kweektafels kas? Een kas is namelijk pas compleet met de juiste opstelling en inrichting van kweektafels. Hier helpt KG Systems u graag mee verder. Wij zijn al jarenlang de specialist op het gebied van kweektafels en andere innovatieve transportsystemen voor de tuinbouw. Indien u op zoek bent naar kweektafels voor in uw kas. Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren u graag omtrent innovatieve transportsystemen.

Over ons Contact
kweektafels kas

Kweektafels kas

U kunt bij KG Systems terecht voor verschillende kweektafels kas. Zo hebben wij vaste tafels, maar ook roltafels. Alle tafels worden geproduceerd volgens onze Easy-Fix concept, waardoor de kweektafels geschikt zijn voor zelfmontage.

Vaste tafels Easy-Fix

KG Systems heeft eigen vaste tafels volgens onze eigen Easy-Fix concept. Deze kwektafels zijn complete innovatie tafelsystemen die geschikt zijn voor zelfmontage. Doordat wij vooruit lopen op de laatste ontwikkelingen is de levensduur van een kweektafel een stuk langer met een hogere kwaliteit. De vaste tafels produceren wij zelf in onze fabriek. Dit zorgt ervoor dat KG Systems de juiste kwaliteit kan waarborgen. Tevens is het een voordeel dat u zelf de kweektafels eenvoudig kunt monteren, waardoor de investeringskosten een stuk lager zijn.

Het is mogelijk om de kweektafels kas als vaste tafels Easy-Fix in verschillende formaten te leveren. Dit maakt onze kweektafels als vaste tafels een ideale oplossing voor zowel grote als kleine tuinbouwbedrijven. Daarnaast produceren wij de kweektafels op een gebruiksvriendelijke hoogte, zodat het systeem een prettige werkomgeving creëert voor uw medewerkers.

Roltafels Easy-Fix

Naaste vaste tafels kunnen wij ook roltafels leveren voor uw organisatie. Roltafels worden met de dag populairder, mede door de fijne werkomgeving die deze kweektafels kas creëren. De roltafels kunnen gebruikt worden voor verschillende teelten, waaronder potplanten, snijbloemen en groenten. De roltafels werken zeer efficiënt, doordat de kweektafels verplaatst kunnen worden in de kas. Tevens zorgen de roltafels voor lagere energiekosten, omdat de luchtstromen onder de tafels de planen eerder kunnen verwarmen dan een teelt op de grond.

Net zoals de vaste tafels Easy-Fix horen de roltafels ook bij het Easy-Fix concept. De tafels zijn zeer eenvoudig in elkaar te monteren. Deze roltafels zijn ook leverbaar in verschillende formaten en worden geproduceerd op een ideale werkhoogte wat prettig is voor uw medewerkers.

Kweektafels kas van KG Systems

KG Systems hecht en grote waarde aan langdurige relaties met haar afnemers. Dit doen wij door nauwkeurig naar uw wensen te luisteren en in te spelen op uw behoeftes en wensen. Wij geven u passend advies, zodat onze innovatieve interne transportoplossingen nauwkeurig aansluiten bij uw organisatie. Wij willen namelijk dat iedere tuinbouwbedrijf zo efficiënt en optimaal mogelijk kan telen. Op zijn eigen manier. Daar hoort een persoonlijke service en advies bij. Wereldwijd leveren wij onze producten aan verschillende tuinders voor verschillende telen. Hierdoor is ons product toepasbaar voor iedere tuinbouwbedrijf.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op via het contactformulier of bel naar 010 52 12 644.
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op.
Een moment geduld aub..