Automatiseringsoplossingen

KG Systems biedt verschillende automatiseringsoplossingen voor de tuinbouwsector. Zo kunt u denken aan automatisering in de roltafels, maar ook in automatiseringsoplossingen voor een werkruimte, zoals de hal of in een kas waar veel werk verricht dient te worden. Door deze oplossingen in automatiseringssystemen aan te bieden, helpen wij graag de telers naar een winstgevende organisatie op een duurzame manier. Bent u op zoek naar een automatiseringsoplossing voor optimale arbeidsomstandigheden en hoogkwalitatieve productie? Wilt u graag op een duurzame manier telen en valt er meer winst te behalen in uw teeltproces? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken op het gebied van automatiseringsoplossingen.

Over ons Werkruimte automatisering
Automatiseringsoplossingen

Automatiseringsoplossingen voor in de kas

KG Systems ontwikkelt verschillende duurzame en gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen voor verschillende tuinbouwbedrijven. Door een nauwe samenwerking met onze klanten streven wij naar de beste kwaliteit in onze oplossingen die altijd vooruitstrevend zijn in de markt. Zo ontwerpen wij volledig geautomatiseerde systemen voor in de kas om kwekers zo innovatief en efficiënt mogelijk te laten ondernemen. Naast het feit dat een kweker op deze manier zijn teeltproces beter kan inrichten, is deze oplossing ook ontzettend duurzaam en tijdbesparend.

De geautomatiseerde mobiele containers van KG Systems zijn speciaal ontwikkeld voor de grotere tuinbouwbedrijven, waarop de containers met planten snel en eenvoudig verplaatst kunnen worden. Deze oplossing voor in de kas wordt mogelijk gemaakt door ons eigen ontwikkelde treinen, robots en baanaandrijvingen. Per project wordt er gekeken naar de specifieke wensen, ruimte en lading van een klant. Hierdoor kunnen wij voor elke klant een passende automatiseringsoplossing bieden.

Wilt u meer weten over automatiseringsoplossingen voor in de kas? Klik op de volgende link en lees meer over onze automatische mobiele containers als één van onze automatiseringsoplossingen:
Mobiele containers automatisch

Automatiseringsoplossingen voor een werkruimte

Een goed doordacht afleversysteem is het uitgangspunt van een goed verloop in het werkproces. Dat begrijpt KG Systems als geen ander. Voor verschillende tuinbouwbedrijven heeft KG Systems een automatiseringsoplossing geboden in een werkruimte. Wij ontwikkelen complete afleversystemen waarbij maximaal voordeel en efficiëntie hoog in het vaandel staan. Met onze jarenlange ervaring en kennis bieden wij verschillende automatiseringsoplossingen met rollerbanden, transportbanden en camera- en cupsystemen. Tevens is het mogelijk om ons systeem aan te sluiten op bestaande systemen.

Onze drive om steeds meer slimmere automatiseringsoplossingen te ontwikkelen, ligt erg hoog. Hierdoor is de kwaliteit in onze automatiseringsoplossingen voor de werkruimte erg hoog. Door uw wensen en onze expertise bundelen we onze aanpak tot een uitstekende automatiseringsoplossing voor iedere ondernemer.

KG Systems helpt u graag verder

KG Systems is al ruim 20 jaar actief met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van automatiseringsoplossingen, kweektafelsystemen en interne transportsystemen. Wij werken geheel zelfstandig en hebben een nauwe samenwerking met KG Greenhouses waarin wij onze krachten bundelen. Hierdoor wordt de kennis en ervaring in onze branche optimaal benut. KG Systems is bewezen sterk te zijn in onder andere automatiseringsoplossingen en kweektafelsystemen.

Wilt u graag meer weten over de verschillende mogelijkheden voor een automatisering? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs via het telefoonnummer 010 52 12 644 of vul onderstaande formulier in.
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op.
Een moment geduld aub..