Мал напор при одгледувањето

KG Systems дизајнира системи по потреба без разлика за што станува збор, обезбедувајќи на производителот преку подвижните контејнери вистинско подобрување од секој можен агол. Системот овозможува значителна заштеда на работна рака поради фактот што растенијата може да бидат сместени во било кое место во стакленикот односно во работниот простор. Овој систем овозможува оптимално искористување на просторот. KG Systems произведува системи за мануелна, полуавтоматска или за автоматска употреба. EBB & FLOOD (пима-осека) систем на сталажите ги наводнува растенијата од дното, овозможувајќи точна распределба на потребната количина на вода додека лисјата и цветовите не се натопуваат. Можете да изберете помеѓу пластични и алуминиумски дна, или пак како алтернатива може да користите сунѓери за иригација. Нашиот целокупен пакет се состои од комплетна инсталација потребна за EB & FLOOD(плима-осека) системот. Нашиот систем за наводнување и дренажа е наш дизајниран и обезбедува врвен квалитет.

Нашиот опсег на производи: