Систем специјално дизајниран за одгледување на лалиња

KG Systems е специјализиран во производството на сталажни системи за одгледување на лалиња. Исто така сме докажана и во советодавните услуги на ова поле. Сигурноста во ваквите системи е од големо значење и нашиот дизајн е насочен да ја обезбеди истата. Екстремните тежини, последиците од водата и песокот, и брзината на овие системи се земени во предвид. Ние се стремиме кон развојот, иновации, теститања а имплементирани заедно и во соработка со производителите.

Нашиот опсег на производи: