Оптималност во развојот на вашите култури со користење на ЛЕД осветлување

Valoya телата се направени од алуминиум и имаат висок IP рејтинг кој ги прави доста долготрајни. Благодарение на системот за пасивно ладење не постои проблем со загревање. Ова го прави LED осветлувањето лесно за одржување и енергетски ефикасно.

www.valoya.com

Нашиот опсег на производи: